10-05-2017 Leonie Camino Portugues kustroute
Lieve Anja
Bedankt voor deze 2 mooie weken. Het leken er wel 4, in het positieve dan. De dagen leken 2x zo lang omdat we van zoveel genoten hebben.
Ik heb vooral genoten van de zee, omdat ik hier helemaal tot rust kom.
Ik weet zeker dat ik in de toekomst thuis ook meer ga lopen.
Jij hebt mij vertrouwen gegeven, je hebt mij geleerd om mijn kracht te zien en die te pakken.
Veel succes met alles
liefs Leonie

 

10-05-2017 Marijke Camino Portugues kustroute
Liefste Anja
Eerst en vooral moet ik benadrukken, hoe fijn het was 2 weken te mogen stappen met een lief, begripvol iemand als jij.
De positieve benadering is een les en voorbeeld voor vele, mij in de eerste plaats.
De afscheidsavond was een perfecte afsluiter, het gevoel van harmonie was er.
Je hebt mij de nodige duw in de rug gegeven om  vertrouwen te krijgen in mijn kunnen.

Leuke herinnering, deze tocht heeft voor altijd een plaatsje in mijn hart
Dikke dikke dank daarvoor 
kusjes Marijke

 

01-05-2018 Louise Camino Portugues kustroute

In December heb ik deze reis geboekt bij Anja. We zouden met totaal 4 dames gaan maar 2 trokken zicht terug. Anja en ik gingen samen op pad. We hebben van te voren wel met elkaar gesproken en geappt. Het voelde goed, van mijn kant was er geen twijfel of dit goed zou gaan. Op het vliegveld Brussel troffen we elkaar voor de 1e keer . De klik was er voor mij gelijk.

De eerste dagen praten we veel over wie we zijn en wat we hebben meegemaakt in ons leven.

Anja is een expert in camino's lopen en dat is erg fijn. Ze heeft alles prima geregeld wat betreft routes,overnachtingen,vluchten ed.

Samen hadden we een gemeenschappelijke pot gemaakt voor ons eten en drinken en dat ging prima.

De wandelingen waren pittig maar fantastisch. Ik heb heel erg genoten ondanks mijn pijntjes en "auwtjes"

De eerste 10 dagen vond ik het fijnst, nog lekker rustig. Daarna waren er veel mountainbikers en wandelaars. Wel bijzonder maar in de rust lopen is toch meer mijn ding.

De aankomst in Santiago was mooi, maar wekte geen bijzondere gevoelens op. Ik was wel erg trots op mezelf en dat mijn lijf en geest meer aan kon dan ik dacht. Super mooie ervaring die ik altijd zal koesteren.

Dank je wel Anja , je bent een mooi mens, liefs Louise

13-08-2018 Greet Camino Finisterre

Leuk om in stilte te kunnen wandelen en te genieten van de natuur.

Wandelen ( bewegen) in de natuur is helend.

Dank je wel om alles voor ons zo te organiseren en ons een zorgeloze reis te bezorgen.

 

13-08-2018 Nele Camino Finisterre

Het was een mooie ervaring om dit te kunnen doen.

Doordat alles goed georganiseerd was, was het gemakkelijker om alles "los" te laten en in het moment te gaan.

De tocht was wat mij betreft net lang &inspannend genoeg.

Ik heb genoten dank je wel!

 

18-09-2018 Nanda Camino Ingles

Ik vond het een week van uitersten. Ik heb deze week meer voor mezelf gekozen, gewoon mijn eigen weg bewandelen.

Het bereiken van mijn doel heeft mooiere en minder mooie kanten.

Dank je wel voor deze tocht. Zonder jou heb ik die nooit gemaakt. Je bent een zonnetje!

ps. misschien is het leuk om 's morgens de kaart op tafel te leggen en laten zien hoe we gaan lopen.

Maar dit is misschien niet voor iedereen zo.

 

18-09-2018 Judith Camino Ingles

Ik ben verbaasd dat ondanks het niet kunnen lopen ik inzichten heb gekregen. De reis heeft me dit gebracht en zelfs nog meer dan dit.

Dat jullie toch voor mij de Compostella hebben geregeld heeft me diep ontroerd. Wat een fijne mensen zijn jullie. Ik voelde me erg op mijn gemak bij jullie.

Het was bijzonderder dan ik van te voren had verwacht.

Super bedankt voor alles en deze enorme ervaring, liefs Judith

 

18-09-2018 Truus Camino Ingles

k vind het heel fijn dat ik deze stap heb genomen in een groepje naar Santiago de Compostella te lopen.De aankomst in Santiago vond ik bijzonder. Het gevoel wat het oproept. Ook de afgesleten tegel met de Jacobschelp er in, in de kathedraal vond ik erg indrukwekkend. Dat er zoveel duizenden voetstappen over deze tegel zijn gelopen. Zoveel mensen een camino hebben gelopen met daarbij allemaal hun eigen redenen. Bedankt voor je begeleiding tijdens mijn 1e camino. Eentje die anders was als anders "maar ieder zijn eigen camino"

Kus en een stevige knuffel Truus

 

18-09-2018 Caroline Camino Ingles

Een wandeling om nooit te vergeten.

Dank je wel voor al je goede zorgen.

 

30-10-2018 Hilda Camino Portugues kustroute

Lieve Anja, het was een schitterende wandeling door de mooie natuur van Portugal en Spanje.

Veel geleerd en tot bezinning gekomen. Een wandeling vol emoties en bijzondere gebeurtenissen.

Prachtige mensen ontmoet onderweg en ook in onze groep.

Veel met elkaar gedeeld en veel gelachen.

Dank je wel Anja voor de steun, de gesprekken en voor de organisatie.