10-05-2017 Leonie Camino Portugues kustroute
Lieve Anja
Bedankt voor deze 2 mooie weken. Het leken er wel 4, in het positieve dan. De dagen leken 2x zo lang omdat we van zoveel genoten hebben.
Ik heb vooral genoten van de zee, omdat ik hier helemaal tot rust kom.
Ik weet zeker dat ik in de toekomst thuis ook meer ga lopen.
Jij hebt mij vertrouwen gegeven, je hebt mij geleerd om mijn kracht te zien en die te pakken.
Veel succes met alles
liefs Leonie

 

10-05-2017 Marijke Camino Portugues kustroute
Liefste Anja
Eerst en vooral moet ik benadrukken, hoe fijn het was 2 weken te mogen stappen met een lief, begripvol iemand als jij.
De positieve benadering is een les en voorbeeld voor vele, mij in de eerste plaats.
De afscheidsavond was een perfecte afsluiter, het gevoel van harmonie was er.
Je hebt mij de nodige duw in de rug gegeven om  vertrouwen te krijgen in mijn kunnen.

Leuke herinnering, deze tocht heeft voor altijd een plaatsje in mijn hart
Dikke dikke dank daarvoor 
kusjes Marijke

 

01-05-2018 Louise Camino Portugues kustroute

In December heb ik deze reis geboekt bij Anja. We zouden met totaal 4 dames gaan maar 2 trokken zicht terug. Anja en ik gingen samen op pad. We hebben van te voren wel met elkaar gesproken en geappt. Het voelde goed, van mijn kant was er geen twijfel of dit goed zou gaan. Op het vliegveld Brussel troffen we elkaar voor de 1e keer . De klik was er voor mij gelijk.

De eerste dagen praten we veel over wie we zijn en wat we hebben meegemaakt in ons leven.

Anja is een expert in camino's lopen en dat is erg fijn. Ze heeft alles prima geregeld wat betreft routes,overnachtingen,vluchten ed.

Samen hadden we een gemeenschappelijke pot gemaakt voor ons eten en drinken en dat ging prima.

De wandelingen waren pittig maar fantastisch. Ik heb heel erg genoten ondanks mijn pijntjes en "auwtjes"

De eerste 10 dagen vond ik het fijnst, nog lekker rustig. Daarna waren er veel mountainbikers en wandelaars. Wel bijzonder maar in de rust lopen is toch meer mijn ding.

De aankomst in Santiago was mooi, maar wekte geen bijzondere gevoelens op. Ik was wel erg trots op mezelf en dat mijn lijf en geest meer aan kon dan ik dacht. Super mooie ervaring die ik altijd zal koesteren.

Dank je wel Anja , je bent een mooi mens, liefs Louise

13-08-2018 Greet Camino Finisterre

Leuk om in stilte te kunnen wandelen en te genieten van de natuur.

Wandelen ( bewegen) in de natuur is helend.

Dank je wel om alles voor ons zo te organiseren en ons een zorgeloze reis te bezorgen.

 

13-08-2018 Nele Camino Finisterre

Het was een mooie ervaring om dit te kunnen doen.

Doordat alles goed georganiseerd was, was het gemakkelijker om alles "los" te laten en in het moment te gaan.

De tocht was wat mij betreft net lang &inspannend genoeg.

Ik heb genoten dank je wel!

 

18-09-2018 Nanda Camino Ingles

Ik vond het een week van uitersten. Ik heb deze week meer voor mezelf gekozen, gewoon mijn eigen weg bewandelen.

Het bereiken van mijn doel heeft mooiere en minder mooie kanten.

Dank je wel voor deze tocht. Zonder jou heb ik die nooit gemaakt. Je bent een zonnetje!

ps. misschien is het leuk om 's morgens de kaart op tafel te leggen en laten zien hoe we gaan lopen.

Maar dit is misschien niet voor iedereen zo.

 

18-09-2018 Judith Camino Ingles

Ik ben verbaasd dat ondanks het niet kunnen lopen ik inzichten heb gekregen. De reis heeft me dit gebracht en zelfs nog meer dan dit.

Dat jullie toch voor mij de Compostella hebben geregeld heeft me diep ontroerd. Wat een fijne mensen zijn jullie. Ik voelde me erg op mijn gemak bij jullie.

Het was bijzonderder dan ik van te voren had verwacht.

Super bedankt voor alles en deze enorme ervaring, liefs Judith

 

18-09-2018 Truus Camino Ingles

Ik vind het heel fijn dat ik deze stap heb genomen in een groepje naar Santiago de Compostella te lopen.De aankomst in Santiago vond ik bijzonder. Het gevoel wat het oproept. Ook de afgesleten tegel met de Jacobschelp er in, in de kathedraal vond ik erg indrukwekkend. Dat er zoveel duizenden voetstappen over deze tegel zijn gelopen. Zoveel mensen een camino hebben gelopen met daarbij allemaal hun eigen redenen. Bedankt voor je begeleiding tijdens mijn 1e camino. Eentje die anders was als anders "maar ieder zijn eigen camino"

Kus en een stevige knuffel Truus

 

18-09-2018 Caroline Camino Ingles

Een wandeling om nooit te vergeten.

Dank je wel voor al je goede zorgen.

 

30-10-2018 Hilda Camino Portugues kustroute

Lieve Anja, het was een schitterende wandeling door de mooie natuur van Portugal en Spanje.

Veel geleerd en tot bezinning gekomen. Een wandeling vol emoties en bijzondere gebeurtenissen.

Prachtige mensen ontmoet onderweg en ook in onze groep.

Veel met elkaar gedeeld en veel gelachen.

Dank je wel Anja voor de steun, de gesprekken en voor de organisatie.

 

16-05-2019 Ilona Camino Portugues kustroute

Lief mooi mens

Wat was dit voor mij een mooie leerzame ervaring, met jou en de deelnemers. Heb op deze mooie weg heel veel geleerd over mezelf en over de camino. Het werkt verslavend.

Ik wil jou heel erg bedanken voor alles wat jij voor mij op deze bijzondere weg hebt betekend, blijf zoals je bent een heel mooi, lief bijzonder hartelijk mens Liefs Ilona

 

16-05-2019 Nel Camino Portugues kustroute

Anja het was een mooie reis. Voor mij een prachtige wandeltocht, goeie hotels en goed geregeld.

Een belevenis die ik niet ga vergeten, heel veel dank!

 

16-05-2019 Marijolijn Camino Portugues kustroute

Ik heb genoten van de reis, maar ik weet nu dat ik nooit meer met een groep moet wandelen en dat ligt helemaal aan mij.

Maar voorop staat het is een mooi experiment geweest het doet verlangen naar meer.

We hadden een hele leuke groep, behulpzaam en attent

Dank Anja voor alles!

 

16-05-2019 Jeanne Camino Portugues kustroute

Voor mij is deze camino de meest bijzondere wandelvakantie in mijn leven. je hebt me tijdens deze tocht hele mooie plekjes natuur laten zien.

De reis, hotels, bagagevervoer, allen zijn door jou perfect geregeld.

Ik heb bewondering voor jou respectvolle, open houding, ik vond het fijn dat ik mocht zijn wie ik ben.

Bedankt lieve Anja voor deze bijzondere vakantie

 

16-05-2019 Elly Camino Portugues kustroute

Hallo Anja

Mooie reis, heerlijk gelopen, fijn dat ik niets hoefde te regelen

 

16-05-2019 Nel Camino Portugues kustroute

De afgelopen 14 dagen zijn leerzaam voor mij geweest.

Jouw begeleiding was voor mij goed omdat je niet teveel regelde maar er wel was op cruciale momenten.

Anja bedankt!